در پازل شماره ی ۵ مشاهده می کنیم که در سمت بالا سمت چپ رابطه ی بین اعداد ۲تا ۲ تا است و رابطه ی بین دایره بالا سمت چپ ۴ تا ۴تا است؛و رابطه ی بین دایره ی وسط ۸ تا ۸تا است و اینجا سوال می شود که چرا مثلا بعد از ۸ نباید ۱۰ بیاید.ما باز هم از اینجا پی می بریم که رابطه ی بین رابطه ها +۲،+۴ است و از اینجا جواب بدست می آید که جواب هم برابر است با عدد ۳۰
در پازل 6،الگویی در بین دایره های توپر وجود ندارد بلکه رابطه بین شکل ایجاد شده توسط دایره های توپر در کنار هم در هر شکل شده که الگوی رسم شده توسط دایره های توپر بین آنها الگو وجود دارد.
در هر کدام از مربع ها که درون آنها به دایره های توپری رنگ شده،اعداد 1،2،3،4،5 به صورت لاتین از چپ به راست.......از بالا به پایین.........ترسیم شده اند که می توان فهمید این اعداد چه شکلی هستند!
دایره ی آخر،دایره ی پشت آن در آن دایره های توپر عدد 5راتشکیل دادند،طبیعتا در مربع خالی عدد 6 باید به صورت لاتین با دایره های تو پر قرار بگیرد.
اگر رایانه ی تان را به سمت چپ بچرخانید می فهمید که منظور من چیست؟!؟!؟!؟!؟!
پس گزینه ی Aجواب مورد نظر ما است چرا که عدد6به صورت لاتین مشخص شده.
پازل 6=گزینه ی A
پازل 5=
در این دایره ها الگوی جمع رایج است که در هر یک سوم هر دایره،با دایره ی بعدی،البته در جاهایی که مشخص شده است در دایره ی اول باید همان جا در دایره ی بعدی تکرار شود.
مثال:
دایره ی اول=5 دایره ی دوم=7 دایره ی سوم=9
دایره ی اول=8 دایره ی دوم=12 دایره ی سوم=16
دایره ی اول=14 دایره ی دوم=22 دایره ی سوم=؟
طبق الگو ها،در دست اول 2تا2تا اضافه شده.
طبق الگو دوم 4تا4تا اضافه شده.
اما طبق الگو سوم 8تا8تا اضافه شده پس در دایره ی سوم،جای خالی آن میشود30.جواب می شود30.
پازل ۵=۳۰
پازل ۶=a